1 januari 2012

Vårt 2011,

Ett år har gått och både det ena och det andra har hänt hemma hos oss.
Våren startade med en resa mot varmare breddgrader...
En vecka på Los Americas med sol och värme. 
Ett blått hav, ett vackert hotell med enorma kristallkronor och kvalitetstid tillsammans njöt vi av. Denna gång råkade det sig så att sambons föräldrar fanns två hotell längre ner på strandpromenaden, vi spenderade ljumma kvällar tillsammans med dem över en bit mat och kaffestunder på dagen. En underbar resa.
Sommarens varma dagar och kvällar spenderade vi tillsammans med goda vänner och satt ända in på småtimmarna och pratade om både det ena och det andra. Många har under året berättat den glada nyheten om ett nytillskott i familjen och vi har följt dem under året då magarna vuxit och en ny liten människa kommit till världen. Spännande även för oss...
Sommarbröllop med skålande och dansande till solen gick ner, 
nya bekantskaper och vänner vann vi.
Ett trevligt bröllop med ett vackert brudpar.
Årets bostadmässa hölls i grannstaden. En dag med den ena efter den andra "aha"-upplevelsen fick vi och att vi båda fastnade för samma hus, det var oväntat. Enighet.
____________
I augusti hölls den traditionella kräftskivan på villa Klippan.
En fest med goda vänner, snapsvisor och god mat.  Sen sommarens sista varma kväll med stjärnklar himmel och en trevlig gemenskap ända in på små timmarna.
Esko gjorde en tävlingssäsong helt enligt planerna och utförde det mesta med bravur. 
Vi debuterade på Medelsvår A nivå och gjorde säkrare och bättre banor under säsongen och placerade oss bland de tio bästa under hela säsongen. Säkerhet och bättre teknik gjorde att vi vann samt placerade bland de fem bästa i varje startad Medelsvår B klass. Esko gjorde en bra säsong och är oerhört stolt över honom.
Donn gjorde debut på nationell nivå i år och deltog i 5-års cupen.
Målet för säsongen var att ta oss till finalen och det gjorde vi. En placering bland de tio bästa av de 23 ekipagen som deltog i cupen. En bra prestation att bygga på och målet till nästa säsong är att få mera rutin och koncentration på banan, så att han blir mer avslappnad och uppmärksam.
En underbar tävlingskumpan för framtiden.
Julen kom snabbt i år och den firades enligt tradition med sambon på förmiddagen och sedan splittrade vi på oss och firade eftermiddagen och kvällen med våra föräldrar. God mat, fina julklappar och familjen är det finaste man kan ha på julen.
______________ 
Ett händelserikt år har det varit och det här var en kort 
sammanfattning på det som hänt under året. 
Vi har under året fått dela fina minnen med nära och kära men även 
förlorat några som stått oss nära, men minnena av dessa kommer vi
 alltid att ha kvar.
Önskar er alla ett Gott Nytt År 2012!
MALIN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar